Dialoogtool

Een dialoogtool is een ideaal instrument om het gesprek met elkaar aan te gaan. De dialoogtool vormt een aanpak om eerst goed in beeld te krijgen wat goed gaat en wat beter kan. Dit kan vervolgens als startpunt dienen voor het gesprek met elkaar. Dat gesprek kan zowel online als offline gevoerd worden. Het gesprek kan op verschillende niveaus plaatsvinden, van een gesprek binnen een team, tot organisatiebreed. 

Na afloop van het onderzoek met de dialoogtool krijgt u diverse inzichten zoals:

  • Waar krijgen de medewerkers energie van?
  • Wat kost medewerkers energie?
  • Hoe kunnen wij de positieve zaken vasthouden?
  • Hoe kunnen wij de minder positieve zaken verbeteren?

Deze inzichten helpen u om prestaties te verbeteren. Wij helpen u desgewenst om de resultaten goed te  borgen.

 

Maak een afspraak

Een greep uit onze klanten

Belevingsonderzoek gekanteld​

"Kantell doet de ellenlange vragenlijsten in de ban!"


LEUK

De opdrachtgever wilt informatie, de respondent heeft deze informatie. De respondent wilt geen ellenlange vragenlijsten, maar een korte, leuke methode om datgene te delen wat hij/zij belangrijk vindt. Bij Kantell is dat mogelijk!


SNEL
& VALIDE

Onderzoek dat leuk, kort en snel is en ook nog valide? Dat kan bij ons! Respondenten kunnen kwijt wat zij willen en de opdrachtgever krijgt een volledige rapportage met statistisch valide numerieke waarden.


HOGE RESPONS

Omdat de methode als leuk en toegankelijk ervaren wordt, stijgt de kwantitatieve respons. Tevens voert niet alleen de 'schreeuwende minderheid' het woord, maar krijgt de 'zwijgende meerderheid' ook een stem, waardoor de kwalitatieve respons stijgt.

ADVIES

Wij denken graag mee!

Heeft u hulp nodig bij het nadenken over uw onderzoeksvraagstukken?

Wilt u praten over hoe uw organisatie kan profiteren van onze vernieuwende onderzoeksinstrumenten? Wij gaan hierover graag vrijblijvend met u in gesprek. Heeft u vragen over de AVG, ook met betrekking tot uw onderzoek? Bel ons of vul onderstaand formulier in voor een afspraak. Uw informatie wordt vertrouwelijk verwerkt.

    CONTACT

    Een meting doen? Een adviesvraag rondom een van bovenstaande onderzoeken?

    © 2024 Kantell | KVK 71140174 | Kantell verwerkt persoonsgegevens conform de AVG/GDPR | Kantell’s servers waarop verwerking van persoonsgegevens plaatsvindt zijn ISO 27001 gecertificeerd | Privacyverklaring