Gebouwen Onderzoek

Met een gebouw belevingsonderzoek brengen wij voor u in kaart wat uw gebruikers vinden van een groot aantal (100+) aspecten van het gebouw waarin zij werken. Dit doen wij door hen een groot aantal aspecten van de gebouwbeleving aan te bieden die zij vervolgens kunnen voorzien van een beoordeling. Met onze gebruiksvriendelijke en intuïtieve onderzoeksmethode meten wij niet alleen de tevredenheid van uw gebruikers, maar ook het belang dat zij hechten aan de verschillende onderdelen van de gebouwbeleving.

 Na afloop van het gebouw belevingsonderzoek krijgt u diverse inzichten zoals:

  • De tevredenheid op 100+ onderdelen van de gebouwbeleving.
  • Het belang dat gebruikers hechten aan de verschillende aspecten van het werken in uw gebouw.
  • Dit stelt u in staat om te prioriteren waar de quick wins liggen en …

Wij vertellen u graag meer over hoe onze aanpak waardevolle inzichten oplevert. Graag plannen wij een vrijblijvende afspraak in om met u in gesprek te gaan.

 

Maak een afspraak

Een greep uit onze klanten

Belevingsonderzoek gekanteld​

"Kantell doet de ellenlange vragenlijsten in de ban!"


LEUK

De opdrachtgever wilt informatie, de respondent heeft deze informatie. De respondent wilt geen ellenlange vragenlijsten, maar een korte, leuke methode om datgene te delen wat hij/zij belangrijk vindt. Bij Kantell is dat mogelijk!


SNEL
& VALIDE

Onderzoek dat leuk, kort en snel is en ook nog valide? Dat kan bij ons! Respondenten kunnen kwijt wat zij willen en de opdrachtgever krijgt een volledige rapportage met statistisch valide numerieke waarden.


HOGE RESPONS

Omdat de methode als leuk en toegankelijk ervaren wordt, stijgt de kwantitatieve respons. Tevens voert niet alleen de 'schreeuwende minderheid' het woord, maar krijgt de 'zwijgende meerderheid' ook een stem, waardoor de kwalitatieve respons stijgt.

ADVIES

Wij denken graag mee!

Heeft u hulp nodig bij het nadenken over uw onderzoeksvraagstukken?

Wilt u praten over hoe uw organisatie kan profiteren van onze vernieuwende onderzoeksinstrumenten? Wij gaan hierover graag vrijblijvend met u in gesprek. Heeft u vragen over de AVG, ook met betrekking tot uw onderzoek? Bel ons of vul onderstaand formulier in voor een afspraak. Uw informatie wordt vertrouwelijk verwerkt.

    CONTACT

    Een meting doen? Een adviesvraag rondom een van bovenstaande onderzoeken?

    © 2024 Kantell | KVK 71140174 | Kantell verwerkt persoonsgegevens conform de AVG/GDPR | Kantell’s servers waarop verwerking van persoonsgegevens plaatsvindt zijn ISO 27001 gecertificeerd | Privacyverklaring