Een overzicht van onze producten

Klik op de knoppen om naar de productpagina te gaan

ONS VERHAAL

In 2011 kregen de oprichters een opdracht van de Nederlandse Overheid om een Rijksbreed intern-Klanttevredenheids Onderzoek (iKTO) te ontwikkelen waarin 130.000 ambtenaren hun mening over de bedrijfsvoering konden geven. Naast het verdienen van een intellectueel eigendom is zó veel plezier aan beleefd aan het ontwikkelen van het instrument, dat de oprichters besloten om deze methode door te ontwikkelen en te delen met de rest van de wereld. En hier zijn we dan…

ONZE VISIE

Onderzoek moet léuk zijn. De beleving van de respondent staat centraal, zij hebben immers informatie te delen. Het gevolg is dat de opdrachtgever de informatie krijgt, die recht doet aan de totaalbeleving van de respondent. De totaalbeleving wordt uitgedrukt in heldere en valide rapportages.

ONZE METHODE

De methode is ontwikkeld met in het achterhoofd de wens om significant meer aspecten te kunnen bevragen in significant minder tijd, op een manier die door de respondent als leuk zou worden ervaren. En dit alles uiteraard terwijl de statistische validiteit van de respons even hoog is als in 'oude vormen' van onderzoek (Validatie TNS-NIPO, SIXTAT, 2011-2014). Dit is gelukt!

Respondenten ervaren het instrument als ‘No nonsens’, maar als ook prettig, leuk, snel en eenvoudig om in te vullen. Opdrachtgevers ervaren het instrument als een 'verfrissend alternatief voor het oude, ietwat saaie onderzoek'.

Een greep uit onze klanten

ADVIES

Wij denken graag mee!

Heeft u hulp nodig bij het nadenken over uw onderzoeksvraagstukken?

Wilt u praten over hoe uw organisatie kan profiteren van onze vernieuwende onderzoeksinstrumenten? Wij gaan hierover graag vrijblijvend met u in gesprek. Heeft u vragen over de AVG, ook met betrekking tot uw onderzoek? Bel ons of vul onderstaand formulier in voor een afspraak. Uw informatie wordt vertrouwelijk verwerkt.

    CONTACT

    Een meting doen? Een adviesvraag rondom een van bovenstaande onderzoeken?